Direct naar inhoud

MeiMarkt 2023 en Go Baby Go NL

Kiwanis Hart van Brabant haalt komend weekend geld op voor Go Baby Go NL tijdens de jaarlijkse MeiMarkt in de Tilburgse binnenstad.

Kiwanis Hart van Brabant is een club die bestaat uit ongeveer 25 vrouwen. Het is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap. Het motto van Kiwanis is "serving the children of the world". Op vele manieren dragen de vrijwilligers van Kiwanis bij aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. De Tilburgse club bestaat sinds 1995. Belangrijke activiteiten zijn de jaarlijkse meimarkt, waarop ze hoogwaardige tweedehands kleding verkopen én de Ontbijtfilm in het najaar. Intussen hebben ze ook al twee keer een lezing georganiseerd, waarbij ze geld voor het goede doel genereerden.

Dit jaar haalt Kiwanis geld op tijdens de MeiMarkt Tilburg voor Go Baby Go NL. De MeiMarkt is van zaterdagavond van 22.00 uur tot zondagmiddag 17.00 uur. De binnenstad van Tilburg verandert in één grote marktplaats voor tweedehands spullen. Zo zijn er ruim 400 kramen, 60 grondplaatsen en 80 kinderplaatsen, waar alleen particulieren zich naar hartenlust marktkoopman kunnen wanen.

Kom ook naar de MeiMarkt! De kraam van Kiwanis is 332/333 tegenover de Primark.

Meer over Kiwanis: Kiwanis Hart van Brabant
Meer over de MeiMarkt: Meimarkt Tilburg, de grootste en leukste rommelmarkt van Nederland! – De leukste en grootste nachtelijke rommelmarkt van Nederland!
Meer over GobabyGo: Go Baby Go NL (libranet.nl)